LUNCH på V E D  v.38

SERVERAS MÅNDAG - LÖRDAG 11.30-15.00 & SÖNDAGAR 12.00-15.00 

hembakt bröd, bordsvatten, bryggkaffe/te ingår till alla rätter vardagar 

 Måndag 
Färsbiffar - kokt potatis - svartvinbärsgelé - gräddsås -104

Tisdag
Panko & Parmesanpanerad Kycklingfilé - marinerade körsbärstomater - idahopotatis - chipotleaioli - 104

Onsdag 
Chiligryta på högrev - kidneybönor - picklad rödlök - potatispuré - 104

Torsdag
Grillad Kotlett - majspuré - rostad potatis - rödvinssås  - 104 
 
Fredag 
Pytt i Panna - chorizo - stekt ägg - rödbetor - dijoncréme - 104

Lördag & Söndag 
Helstekt Ryggbiff - potatisgratäng - rostad blomkålssallad - rödvinssås - 125 

HELA VECKAN PÅ VED 

PASTA TORTELLINI FYLLD MED RICOTTA & SPENAT
i krämig tomatsås med vitvin, paprika & vitlök - babyspenat - citron - parmesan - 110 

CHILI & INGEFÄRSBAKAD LAX - stuvad savoykål - rostad potatis - grillad citron - 120 

CAESARSALLAD - grillad kycklingfilé - knaperstekt bacon - romansallad - krutonger - körsbärstomater - parmesan - 120 

VEDUGNSBAKADE PIZZOR 

VEGETARISK - tomatsås - buffelmozzarella - getost - valnötter - ringlad honung - 120 

BOLOGNESE -  tomatsås - buffelmozzarella - husets köttfärssås på nötfärs - rödlök & 24 mån lagrad parmesan - 120