• Mårtenstorget 3 223 51 Lund
  • 046 – 15 76 46
  • Boka Bord

FRÅGOR & SVAR

Vi har öppet alla dagar i veckan! Lunch serveras måndag – söndag, april – september. Under vinterhalvåret, oktober till mars, serverar vi lunch helgdagar. Á la carte serveras från kl. 17.00 alla dagar i veckan.
Vår à la carte meny består av mellanrätter – vilket innebär att rätterna är ungefär i storlek som en förrätt. Vi brukar rekommendera ca två – tre rätter per person. 
Våra vedugnsbakade pizzor serveras i “normalstorlek” 
och vi räknar en st/person.
JA, absolut! Vi anser så klart att våra pizzor smakar bäst på plats, så har Ni möjlighet rekommenderar vi Er att besöka restaurangen. Men det går utmärkt att beställa våra pizzor för avhämtning. Ni kan beställa online här på vår hemsida eller ringa oss på 046-15 76 46. För tillfället kan vi inte erbjuda utkörning men letar efter en ny pålitlig samarbetspartner som kan garantera utkörning till våra gäster i tid.

JA! Vi har glutenfria bottnar som kan bakas med topping enligt övrig meny. Prata med våra servitörer så hjälper de gärna till. Dock kan vi aldrig garantera att pizzan är helt glutenfri då de bakas i samma vedugn som våra vanliga pizzor och vetemjöl yr omkring

För att kunna garantera Er bord i restaurangen är det det är alltid en bra idé att boka i förväg! 
Ni kan boka via info@restaurangved.se eller ringa 
oss på 046-15 76 46. (För bokningar samma dag efter 14.00 – endast via telefon. Vår uteservering har ytterligare 100 sittplatser och dessa tar vi inte bokningar på, men kom gärna förbi, vi brukar oftast alltid kunna ordna plats. Uteserveringen är dessutom täkt med tak, vindskyddande glasfasader och värmare – varmt och skönt alltså!
Självklart kan vi ställa upp med catering! Välkommen med Er förfrågan via info@restaurangved.se så hör vi av oss och skräddarsyr vi en passande meny tillsammans.
Vi är alltid glada för nya medarbetare som delar vår passion för god mat och god stämning! 
Vi har olika bemanningsbehov beroende på säsong så det bästa är att du helt enkelt ställer frågan! Skicka gärna cv med personligt brev till jobb@restaurangved.se